Uutiset

News banner
uutiset

5 min lukuaika

Luupin weban uusi aikakausi – aprillipila, joka olikin totta

Nyt on sen aika! Pitkään ja kunniakkaasti palvelleen wanhan weban on aika hiljalleen siirtyä ansaitulle eläkkeelle ja on aika siirtyä uuteen aikakauteen viimeisimmän ”bleeding edge”- teknologiapinkan saattelemana. Tässä artikkelissa käydään läpi uuden weban sielunmaisemaa, matkaa tähän pisteeseen ja kurkistetaan hieman tulevaisuuteen!

News author avatar
Kasperi Pohtinen28.3.2024 klo 18.29
News banner
uutiset

3 min lukuaika

Limonaatia, limonaatia!

6. maaliskuuta 2024 on iso päivä lonkeron harmaalla kartalla, kun änänäksenlailla sinne singahtaa uusi lonkeromaku – gin & lemonade! Tämän raikkaan sitruksisen lonkeron, jossa yhdistyvät limen, sitruunan ja yuzu-hedelmän maut, povataan päihittävän suosiossaan jo kulttimaineeseen nousseen änänäksen.

Jesse Piekiäinen & Emilia Sipola 27.3.2024 klo 21.28
News banner
uutiset

3 min lukuaika

Luupin MM-kyykkäraportti

Koko Hervannan kampuksen yhdeksi lauantaiksi helmikuussa vallanneet Akateemisen kyykän MM-kilpailut ovat opiskelijoiden juhlaa. Noin 5000 kävijää vuosittain keräävää tapahtumaa vietettiin tänä vuonna paukkuvassa pakkasessa ja vaikka itse kullakin taisi päivän mittaan tulla vilu, ei pieni kylmyys vaikuttanut laskevan (juhla-)kyykkämieltä.

Kuura Ahola27.3.2024 klo 21.13
News banner
uutiset

2 min lukuaika

Kopoisia kuulumisia alkuvuodelta 2024

Tsädäm! Aurinkoisia terveisiä Luupin kopoilta! Me kopot edustamme meitä Luuppilaisia yliopiston erilaisissa työryhmissä, ajamme Luuppilaisten etua ja järjestämme kopoisia tapahtumia. Meitä voit tavata esimerkiksi joka viikoisessa opintopiirissä tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse kopo@luuppi.fi. Tässä alkuvuoden kuulumisia meiltä.

Jesse Piekiäinen, Eetu Loimuneva & Joonas Koponen27.3.2024 klo 18.26