Page banner image

Jäsenedut

Sisältö päivitetty: 15.7.2024 klo 18.29

Luupin jäsenyys

Luupin jäsenmaksu on 20€ vuodessa tai 30€ ainaisjäsenyys. Jäsenmaksun voi maksaa Luupin toimistolla sen aukioloaikojen puitteissa!

Luupin jäsenedut

  • Kahvia, teetä, kaakaota ♾️-määrä Luupin toimistolla
  • Edunvalonta opinnoissa
  • Pii-klubin vuokraus yksityiskäyttöön alennettuun hintaan
  • Runsas tapahtumatarjonta

Yhteistyöyritykset

Osa Luupin yhteistyöfirmoista tarjoaa myös luuppilaisille räätälöityjä jäsenetuja!

Jos haluat tarjota jäsenillemme etuja ja saada vastineeksi omalle firmallesi näkyvyyttä, ota yhteyttä yritys@luuppi.fi ja tutustu meidän yritysyhteistyöhön!

Moverest

Moverest on tamperelainen kuntoutus- ja kehonhuoltoalan yritys, jonka palveluihin kuuluu muunmuassa fysioterapia, hieronta sekä valmennuspalvelut. Teemme töitä, jotta pysyt iskussa niin arjessa kuin vapaallakin. Tavoitteemme on hoitaa kivut ja vaivat pois sekä auttaa sinua huolehtimaan siitä, että ne myös pysyvät poissa.

Moverest tarjoaa kertakäynneistä 15% alennuksen ja jäsenetu varmistetaan Luupin tarralla.

Tietokonepalvelu Hietaniemi

Tietokonepalvelu Hietaniemi on täyden palvelun tietokonehuolto ja -kauppa. Myymälä sijaitsee lähellä kampusta osoitteessa Kalevan Puistotie 15.

Tietokonepalvelu Hietaniemi tarjoaa Luupin opiskelijajäsenille seuraavat edut liikkeessä tehtäviin ostoihin tai etänä tehtyihin tilauksiin maksettaessa noudon yhteydessä:

  • 30 € alennus kaikille käytetyille tietokoneille, myös alennetuista hinnoista, poislukien alennetut tuotteet joissa erikseen mainittu, ettei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kuponkeihin.
  • 10 % alennus kaikista oheislaitteista ja tarvikkeista.
  • 20 % alennus palveluista. Koskee myös huoltotoimenpiteitä työn osuudelta.

Alennukset eivät koske asiakkaan toiveesta räätälöityjä tuotteita, kuten custom-tietokoneita.

Oikeutus etuuksiin varmistetaan paikan päällä maksun yhteydessä esittämällä voimassa oleva opiskelijakortti, josta löytyy Luupin jäsentarra. Alennusta voi hyödyntää etänä tehtyihin tilauksiin noudon yhteydessä maksettaessa.

Yhteistyössä