Page banner image

Yritysyhteistyö

Sisältö päivitetty: 20.7.2024 klo 11.43

Tehdäänkö yhteistyötä?

Luupilla on pitkät juuret myös yritysyhteistyön saralla, jota on tehty jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Nykyisten yhteistyökumppanien joukosta löytyy niin pieniä kuin suuria yrityksiä. Yritysyhteistyön muotoina toimivat erilaiset tapahtumat, näkyvyys, mainostus ja sponsorointi.

Yhteistyöpakettien lähtöhinnat

  • Peruspaketti 1000€
  • Yritysekskursio / muu tapahtuma 500€
  • Pikkujoulusponssi 400€
  • Rekrysauna 550€
  • Haalarimainos 550-1200€
  • Yksittäinen viesti Luupin viestintäkanaville 250€

Peruspaketti

Kaikki meidän yhteistyömuodot lähtevät liikkeelle peruspaketista. Tämä paketti sisältää yksinkertaisuudessaan tiedotuksen ja näkyvyyden meidän jäsenille. Saatte käyttöön sähköpostilistat sekä meidän somet, joihin voitte lähettää työpaikkailmoituksia tai muita relevantteja tiedotuksia jäsenillemme. Sivustolle saatte logon ja voitte lisätä lyhyen kuvauksen yrityksestänne. Yhteistyökumppanimme voivat myös kirjoittaa artikkeleita LuuppiSanomiin, joka toimii yhdistyksen sähköisenä lehtenä.

Yritysekskursio / muu tapahtuma

Meidän yhteistyökumppanien ehdoton suosikki on yritysvierailun eli -excun järjestäminen. Tämä on paras ja helpoin tapa päästä tutustumaan tulevaisuuden tekijöihin. Hoidamme paikalle teidän yrityksestä kiinnostuneet jäsenemme ja autamme ideoimaan sekä järjestämään vierailun. Porukkaamme kiinnostavat niin tavalliset saunoittelut kuin aktiivinen tekeminen, joten monenlaiseen vierailuun riittää porukkaa. Myös muun formaatin yhteistyötapahtumat ovat mahdollisia, kuten vierailijaluennot ja workshop- tai hackathon-tyyliset tempaukset joko Luupin omalla toimitilalla tai halutessanne myös muussa tilassa.

Pikkujoulut

Kuten monilla muilla ainejärjestöillä, Luupilla ei ole vuosijuhlia joka vuosi. Sen sijaan Luupin korvaava tapahtuma on pikkujoulut, joihin osallistuu vuosittain yli 200 henkilöä. Kyseiseen tapahtumaan tarjoamme näkyvyyttä, lyhyitä puheenvuoroja tai sitten tapauskohtaisesti keskustelemme sponsorin kanssa miten he haluaisivat näkyä tässä tapahtumassa meidän jäsenistölle.

Sponsorina saatte yrityksenne logon ohjelmavihkoon ja paikalle saa tuoda esimerkiksi ständejä näkyville. Sponsorit saavat myös pienen puheenvuoron ja kiitoksen yhteistyöstä ohjelman aikana. Pääsponsereille kaavaillaan tapauskohtaisesti pidempi ohjelmavuoro.

Rekrysauna

Luuppi järjestää loppuvuodesta jäsenistölle ja yrityksille rekrysaunan. Mikä ihmeen rekrysauna? Ideana on että työnjanoiset opiskelijat saisivat kuulla yhteistyökumppanien rekrytointitarpeista. Tapahtumaan osallistuu noin 6-8 yritystä ja saunan tilan mukaan 50-70 luuppilaista. Kynnys yrityksille ja osallistujille on pyritty tekemään matalaksi, sillä yritystiimi hoitaa kaiken järjestelyn eikä osallistujan tarvitse kuin käytännössä saapua paikalle.

Saunan ideana on, että alkuun on niin sanottu virallinen osuus, jossa yrityksille esitetään kysymyksiä ja opiskelijat saavat nopean idean millaista rekrytointitarvetta kullakin yrityksellä on. Tämän jälkeen jakaannutaan yrityskohtaisesti pienempiin ryhmiin, jossa opiskelijat pääsevät tutustumaan paremmin yrityksen toimintaan. Virallisen osuuden jälkeen luvassa on ruokailu ja virvokkeiden nauttiminen, sekä tietysti saunomista.

Hintaa koko tapahtumalle on yrityksille vaivaiset 550€. Hommaa paikkasi ajoissa kun niitä vielä riittää!

Haalarit

Mitä olisivatkaan opiskelijat ilman haalareita! Luupilla on pitkät perinteet opiskelijahaalarien suhteen ja niiden väri on piin harmaa. Harmaista haalareista erottuvat hyvin sponsorien logot valkoisella painettuina ja selkää koristaa ainejärjestön logo.

Tarjoamme mahdollisuuden ostaa haalarimainoksen yhteistyösopimuksen yhteydessä läpi vuoden tai erikseen syksyllä mikäli paikkoja on vielä vapaana. Mainoksien hinnat vaihtelevat paikan ja koon mukaan, hinnat päätetään aina vuosittain. Alla taulukko mainoksien hinnoista. Tarkemmista paikoista ja hinnoista kannattaa olla yhteydessä Luupin haalarivastaaviin. Parhaat paikat on viety jo syksyllä, joten ole ajoissa liikkeellä!

Haalari mainospaikat & hinnasto

  • Iso mainos 1200€
  • Keskikokoinen ja sivutaskut 750€
  • Pieni ja takatasku 550€

Deadline ja materiaalien toimitus

Haalarimainoksien deadline on syyskuun alussa ja tarkempi päivä on yleensä jo elokuussa tiedossa. Deadlineen mennessä yritys on maksanut mainoksen ja toimittanut logon mieluusti yksivärisenä jossakin seuraavista tiedostomuodossa .eps, .pdf tai .png. Mikäli yritykseltä ei löydy valmiiksi sopivaa logoa, niin autamme mielellämme logon muokkauksen kanssa.

Jäikö kysyttävää?

Jos haluat mukaan yhteistyöhön Luupin kanssa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse!

yritys@luuppi.fi
Yhteistyössä