Page banner image

Liikunta

Sisältö päivitetty: 12.3.2024 klo 23.26

Liikuntavuoro

Luuppilla ja UDK:lla on yhteinen liikuntavuoro maanantaisin 19:00. Liikuntavuoro on Atalpalla, joten liikuntamaksu täytyy olla maksettuna. Liikuntavuorojen tiedotusta varten on Telegram ryhmä.

SportUni

SportUni on yliopisto-opiskelijoiden liikuntapalvelu. SportUnin keskuksia on keskustan, kaupin ja hervannan kampuksilla. Keskustan keskuksessa eli Atalpalla on vastusharjoittelu-, palloilu- ja ryhmäliikuntasali. Sportuni järjestää ilmaisia ryhmäliikuntatunteja ja erilaisia kursseja tankotanssista Taekwon-do:on. Tarjontaan voi tutustua SportUnin Oma Sivu -palvelussa. Palveluiden käyttämiseksi täytyy maksaa liikuntamaksu.

SportUnin hinnaston löydät täältä.

Akateeminen mahti

Korkeakouluyhteistön liikuntaseura Akateeminen mahti tarjoaa monipuolisia lajimahdollisuuksia Tampereen yliopiston opiskelijoille.

Yliopistosarjat

Akateeminen mahti järjestää vuosittain futsal- ja jalkapallosarjat, joihin Luuppi osallistuu jos kiinnostuneita on tarpeeksi.

Kilpaurheilutuki

Luuppi ry tukee Luupin jäsenistä koostuvaa kilpaurheilujoukkuetta. Yksityiskohtia kannattaa kysyä hyvissä ajoin liikuntatoimihenkilöltä.

Jäikö jokin epäselväksi?

Mikäli jokin jäi epäselväksi, tai haluat saada lisätietoja Luupin liikuntatoiminnasta, Luupin liikuntavastaavan tavoittaa sähköpostitse!

liikunta@luuppi.fi
Yhteistyössä