Yritykset

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme ovat toimittajien käytettävissä haastatteluihin. Autamme mielellämme taustoittamaan ja ymmärtämään digitalisaatioon liittyviä kysymyksiä, vaikutuksia ja ilmiöitä. Viestintämme auttaa mediaa sopivien asiantuntijoiden löytämisessä.

Futurice on täyden palvelun digitaalisen innovaation yritys. Konsultteina käytämme ohjelmistokehitys-, suunnittelu-, pilvi- ja data-alustojen, analytiikan, tekoälyn sekä strategia- ja kulttuuriosaamistamme auttaaksemme muita eteenpäin suuntautuneita organisaatioita luomaan kestäviä ja käyttäjäystävällisiä palveluita. Olemme globaali yritys, jossa on yli 800 työntekijää ja toimistot neljässä maassa. Olemme myös monimuotoinen ja inklusiivinen yritys, jossa on ihmisiä yli 40 eri kansallisuudesta ympäri maailmaa. Etsimme fiksuja ihmisiä, jotka saavat asiat tehdyksi ja ovat mahtavia työkavereita!

Netum on vahvasti ja kannattavasti kasvava IT-palvelukumppani, joka rakentaa toimivaa ja turvallista digitaalista yhteiskuntaa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Autamme asiakkaitamme digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ja kestäviä digiratkaisuja – viisaasti ja vastuullisesti.

Vincit on Tampereella perustettu teknologiayritys, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 800 henkilöä. Etsimme jatkuvasti uusia ohjelmointitaustalla varustettuja työkavereita kaikille toimipisteillemme kehittämään digitaalisia ratkaisuja asiakkaillemme. Esimerkiksi Moovy-pysäköintisovellus on meidän käsialaa. Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi ja jotka viihtyvät rennossa ja joustavassa työkulttuurissa. Jos kiinnostuit, lue lisää kotisivuiltamme.

Insta Group on suomalainen perheyritys ja luotettu teknologiakumppani tulevaisuuteen katsoville yrityksille ja julkisyhteisöille. Tulevaisuus tehdään tänään, ja me uskomme siihen, että ihmisten ja älykkään teknologian yhteistyö on tässä avainasemassa! Harjoittelijana pääset oikean työn pariin kokeneempien instalaisten tukemana. Etsimme uteliaita, rohkeita ja työhön tarttuvia tiimipelaaja erilaisiin ohjelmistoalan työtehtäviin.

Nokialla luomme teknologiaa, joka auttaa maailmaa toimimaan yhdessä. Olemme B2B-teknologian innovaatiojohtaja, joka luo tulevaisuutta, missä verkot kohtaavat pilven. Nokialla voit vaikuttaa myönteisesti ihmisten elämään ja auttaa rakentamaan edellytykset tuottavammalle, kestävämmälle ja saavutettavammalle maailmalle. Meillä on kolme sijaintia Suomessa: Espoo keskittyy mobiiliverkkojen ja pilvitietotuotteiden kehitykseen; Oulu erikoistuu radioteknologioihin; ja Tampere on verkkojen hallinnan ja johtavan SoC-kehityksen koti. Pääasiallinen fokus on 5G-kehityksessä, samalla kun olemme jo edelläkävijöitä 6G:n tulevaisuudessa. Avaa ovi urasi aloittamiseen Nokialla. Etsimme ainutlaatuisia mieliä, joilla on taitoja kuten SW-ohjelmointi (esim. C/C++, JavaScript, Python ja Golang), SW-testaus, automaatio ja integrointi (esim. Gerrit, GitLab CI, Jenkins), pilviteknologia (Webscale-pilvet, Kubernetes, Docker), järjestelmäpiirin kehitys (MATLAB, System Verilog, UVM). Joka vuosi toivotamme noin 500 harjoittelijaa tervetulleiksi.

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Palvelutarjoamaamme kuuluu muun muassa digitaaliset palvelut, data ja analytiikka, palvelumuotoilu ja liiketoimintakonsultointi, integraatio ja API sekä liiketoimintajärjestelmät. Tarjoamme opiskelijoille arvokasta työkokemusta, perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi ja paljon uutta oppia kokeneiden tiiminjäsenten opastamana. Työsuhteet voivat vaihdella osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin oman tilanteesi mukaan.

Sofia Digital on johtava interaktiivisen television sovellusten ja videopalveluiden kehittäjä yli 20 vuoden kokemuksella. Suomessa asiakkaitamme ovat mm. Yle Areena, mtv, C More ja Ruutu. Olemme Suomessa ainutlaatuinen yritys, sillä meillä pääset mukaan kehittämään sovelluksia älytelevisioihin ja vaikuttamaan vauhdikkaasti kehittyvän alan teknologiaratkaisuihin. Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme tällä hetkellä erityisesti sovelluskehittäjiä. Meillä on tarjolla kiinnostavaa ja kehittävää työtä opintojensa loppuvaiheessa olevalle koodaustaitoiselle opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään täysipäiväisesti kesällä ja osa-aikaisesti lukuvuoden aikana. Meiltä voit löytää myös mielenkiintoisen aiheen opinnäytetyöllesi. Toimistomme sijaitsee aivan yliopistoa vastapäätä, joten meillä työskentely on helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa.

Knowit on konsultointiyritys, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita digitaalisessa muutoksessa. Meillä on ainutlaatuinen IT-, suunnittelu-, viestintä- ja johtamisosaamisen yhdistelmä, jonka avulla kehitämme innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja luomaan merkittävää lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaan.

Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää yli 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa. Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tietokonepalvelu Hietaniemi on täyden palvelun tietokonehuolto ja -kauppa. Luuppilaisille alennus liikkeessä tehtävän oston tai etänä tehdyn tilauksen noudon yhteydessä.

Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa luodaksemme paremman maailman digitaalisten menestystarinoitten kautta. Ytimessä koodimme herää eloon niiden ihmisten kanssa, jotka sitä käyttävät. Liity joukkoomme koodareita, suunnittelijoita, ketteriä konsultteja, data­tieteilijöitä, strategioita ja muita. Missiomme on luoda kestävää digitaalista kehitystä yhdessä digitaali­insinööreinä. Pragmaattinen luovuus pitää meidät varpaillamme. Emme tyydy olettamuksiin, vaan menemme vastauksien taakse etsimään parempia kysymyksiä.

Loimu ry on luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden oma liitto. Meillä on kaikkein ajankohtaisinta tietoa edustamiemme alojen työllistymisestä, palkkauksesta ja uramahdollisuuksista. Omaamme pitkän kokemuksen loimulaisten alojen työ- ja virkasuhdeasioiden hoitamisesta sekä työmarkkinaedunvalvonnasta. Autamme ja tuemme jäseniämme kaikissa työelämän vaiheissa ja tilanteissa, jo opiskelujen aikana. Liity Loimun opiskelijajäseneksi!

Exove on vuonna 2006 perustettu suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka työllistää lähes 100 henkilöä. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä (HQ), Tampereella, Oulussa ja Tallinnassa. Asiakkaina meillä on laaja kirjo tunnettuja toimijoita aina start-upeihin asti. Suhtaudumme tekemiseemme innolla ja ammattitaidolla ja haluamme asiakkaidemme ja työntekijöidemme menestyvän nyt ja tulevaisuudessa. Palkkaamme vuosittaiseen työharjoitteluun web-kehittämisestä kiinnostuneita it-alan opiskelijoita. Työharjoittelu kestää kesän ajan ja harjoittelun jälkeen on mahdollisuus keskustella jatkosta meillä.

Kiinnostaisiko sinua ura nopeasti kehittyvällä ohjelmistoalalla? Vismalla pääset tekemään töitä pienessä yksikössä lähellä asiakasta ja liiketoimintakriittisten ohjelmistojen parissa. Yrityskulttuurimme on tunnettu mm. yrittäjähenkisyydestä ja matalasta hierarkiasta. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, sekä kokeneempia että tulevaisuuden talentteja. Hae meille, mikäli sinulla on tahtoa ja draivia luoda uraa yhdessä Euroopan innostavimmista ohjelmistoyrityksistä.