Page banner image

Uudelle opiskelijalle

Sisältö päivitetty: 14.7.2024 klo 21.35

Uusi opiskelija

Luuppi ry on yksi Tampereen yliopiston vanhimmista ja suurimmista ainejärjestöistä. Edustamme matematiikan, tilastollisen data-analyysin ja tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoita. Vaikka opiskelemmekin Hervannan kampuksella, valmistumme filosofian maistereiksi joten emme ole teekkareita emmekä siis saa teekkarilakkia tai -kastetta.

Luupin tärkein tehtävä on valvoa ja edistää meidän alojemme etua yliopistoyhteisössämme. Järjestämällä erilaisia tapahtumia kuten yritystapaamisia, liikuntaa, ekskursioita sekä sosiaalisia tapahtumia, kuten lautapeli-iltoja, tietokonepelitapahtumia, saunailtoja ja opiskelijabileitä, tarjoamme jäsenistöllemme mahdollisuuden tutustua samanhenkisiin opiskelijoihin sekä saada kontakteja työelämään. Aloittaessasi opinnot Tampereen yliopistossa sinullakin on mahdollisuus liittyä joukkoomme!

Syksyllä järjestämme uusille opiskelijoille eli fukseille tuutorointia sekä kaikenlaisia tapahtumia, joissa sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin sekä vanhempiin oman alasi opiskelijoihin. Tuutoroinnin tarkoituksena on auttaa sinua opintojen alkutaipaleella tutustuttamalla sinut yliopiston käytäntöihin ja opiskelutapoihin samalla verkostoituen ja uusia kaverisuhteita solmien. Luupilla on oma toimitila, Pii-Klubi, joka sijaitsee aivan keskustakampuksen vieressä osoitteessa Yliopistonkatu 58b. Pii-Klubilla sijaitsee myös toimistomme, joka on tarkoitettu jäsentemme oleskelutilaksi. Toimistomme on hyvä paikka löytää apua hankaliin harjoitustehtäviin tai vaikkapa rentoutua luentojen välillä konsolipelien sekä ilmaisen kahvin ja teen parissa aukioloaikojen puitteissa. Kotikampuksellamme Hervannassa meillä ei ole vielä valitettavasti omaa ainejärjestötilaa.

Lähde rohkeasti ja aktiivisesti mukaan toimintaamme, niin tutustut fuksitovereihisi sekä vanhempiin opiskelijoihin. Lupaamme, että et tule sitä ikinä katumaan! Mikäli sinulle herää kysymyksiä Luuppi ry:stä, syksyn aikatauluista tai opiskelusta yleensä, ota rohkeasti yhteyttä! Luuppi hyödyntää suureksi osaksi viestinnässään Telegram-viestintäsovellusta, ja suosittelemme lämpimästi lataamaan kyseisen sovelluksen, jotta pysytte helposti ajan tasalla syksyn tullessa!

Fuksien Telegram-ryhmä

2024 fuksien Telegram-ryhmä

Tuutorivastaavien yhteystiedot

Mikäli opintojen aloittamisesta on mitään kysyttävää voit ottaa tuutorivastaaviin yhteyttä tai lähettää sähköpostia allaolevaan osoitteeseen!

Iidalotta Heikka (Telegram: @attoladii)

Osmo Laukkanen (Telegram: @osmolaukkanen)

Salla Rouhiainen (Telegram: @salsupalsu)

Freja Tuurala (Telegram: @frejaadele)

Kysyttävää

Jäikö jotain kysyttävää opintojen aloittamisesta? Laita meille sähköpostia, niin vastaamme mahdollisimman pian!

tutor@luuppi.fi
Yhteistyössä