News banner
Eetu Loimuneva, Jesse Piekiäinen & Joonas Koponen | Koulutuspoliittiset vastaavat25.8.2024 klo 17.39

Kopokuulumiset 08/2024

Sisältö päivitetty: 12.9.2024 klo 9.36

Kopokuulumiset 08/2024

Tervehdys ja mukavaa syksyn alkua! Täällä kirjoittavat tämän vuoden kopot Eetu, Jesse ja Joonas. Uusi lukuvuosi on taas alkanut ja sähköpostit, intrat, tiedotuskanavat ja ynnä muut täyttyvät ajankohtaisista asioista. Elokuun kopokuulumisiin olemme koonneet ajankohtaisia asioita eri lähteistä linkkeineen.

TL;DR:

  • Infotilaisuudet yksilöllisistä opiskelujärjestelyistä 26.8.2024, 27.8.2024 & 30.8.2024
  • NOOA - Neuromoninaisten opiskelijoiden omat aloitusinfot  27.8. & 29.8.2024
  • Hyvinvointikalenteri
  • Tallenne uusille suomenkielisten ohjelmien opiskelijoille suunnatusta verkkoluennosta katsottavissa

Infotilaisuus yksilöllisistä opiskelujärjestelyistä

Elokuun viimeisellä viikolla järjestetään infotilaisuuksia yksilöllisistä opiskelujärjestelyistä! Yksilöllisiä opiskelujärjestelyitä voi saada opiskelija, jolla on todettu oppimisvaikeus, sairaus, vamma tai muu opintoihin vaikuttava terveydellinen tilanne. Järjestelyitä voi saada myös neuromoninainen opiskelija (ADHD/ADD/autismikirjo). Katso infotilaisuuksien ajankohdat ja muut tarkemmat tiedot intrasta.

NOOA - Neuromoninaisten opiskelijoiden omat aloitusinfot  27.8. & 29.8.2024

Lukukauden alussa järjestetään kaksi infotilaisuutta neuromoninaisille opiskelijoille. Tilaisuudessa saa etenkin nivelvaiheessa oleville neuromoninaisille opiskelijoille opintojen aloittamista helpottavia yleisiä ohjeita ja vinkkejä mutta tervetulleita ovat myös pidempään opiskelleet opiskelijat. Katso tarkemmat ajankohdat ja tiedot intrasta. Yliopisto järjestää tukea neuromoninaisille opiskelijoille läpi lukuvuoden. Lue lisää vertaistuesta, pienryhmistä ja infotilaisuuksista Intran kautta!

Hyvinvointikalenteri

Hyvinvointikalenteri kokoaa yhteen yhteisten ohjauspalvelujen ryhmätoimintaa lukuvuoden aikana. Toiminta keskittyy hyvinvoinnin, urasuunnittelun ja opiskelutaitojen tukemiseen sekä vertaistuen mahdollistamiseen. 1. periodissa on tarjolla esimerkiksi vertaistoimintaa opinnäytetöiden aikaansaamisen tueksi, "Riittämättömyyden tunteista itsemyötätunnon äärelle" -verkkotyöpaja, Kalenterit kuntoon! -tilaisuus ja uratyöpajaa.

Tallenne uusille suomenkielisten ohjelmien opiskelijoille suunnatusta verkkoluennosta katsottavissa

Verkkoluennon aikana kerrattiin tärkeitä opiskeluun ja yliopiston arkeen liittyviä asioita. Parin tunnin infoluento kattaa muun muassa tarjolla olevat erilaiset tuen muodot, yleistä opiskeluasiaa, Sportunin palvelut että ylioppilaskunnan roolin. Tilaisuuden tallenne on nyt katsottavissa täällä.

Yhteistyössä