News banner
Vivian Tuominen | Viestintävastaava17.8.2024 klo 13.41

Tietoa tulevasta Hervannan järjestötilasta ja toimiston päivystyksistä

Sisältö päivitetty: 17.8.2024 klo 14.52

Tutkinto-ohjelmiemme muutto Hervannan kampukselle konkretisoituu. Tämä merkitsee myös muutoksia Luupin toimiston päivystyksiin. Lisäksi Luuppi on saamassa Hervannan kampukselta uuden järjestötilan yhdessä Robotiikan ja Energiamurroksen kiltojen kanssa.

Uusi Hervannan kampuksen järjestötila

Luuppi on saamassa väliaikaisen järjestötilan Hervannan kampukselta Festian 1. kerroksesta tilasta FA108. Tila on yhteinen Robotiikan ja Energiamurroksen kiltojen kanssa. Tilaan pääsee nousemalla yhden kerroksen ylöspäin Festian pääaulasta. Kokoa tilalla on huikeat 70 neliömetriä, mikä on jopa 20 neliötä enemmän kuin Tietoteekkarikillalla!

Tila on väliaikainen, sillä yliopiston kampuskehitysstrategian ja toimitilaohjelman mukaisesti Festian tiloista luovutaan vuosien 2026–2030 aikana.

Luuppi ei ole vielä saanut avaimia tilaan ja tilan luovuttaminen meille on jumittanut yliopiston tilapalveluiden päästä. Tämän hetkisen tiedon mukaan tila saadaan käyttöön orientaatioviikon aikana, mutta ainakin vielä maanantaina 19.8. päivystys tapahtuu Tietotalon luentosalissa TB215. Alkuviikon päivystykset keskittyvät jäsenyyksien ja Luupin oheistuotteiden myymiseen, sekä haalaritilauksiin. Kahvia ja muita jäsenistöpalveluita emme pysty valitettavasti takaamaan.

Toimiston päivystysajat ja -paikat tulevina viikkoina

Viikolla 34: Orientaatioviikon päivystykset 19.8.-22.8. vain Hervannan kampuksella:

  • Maanantaina 13-17 Tietotalo TB215
  • Tiistaina 12-14 (paikasta tiedotetaan lähempänä)
  • Keskiviikkona 12-16 (paikasta tiedotetaan lähempänä)
  • Torstaina 12-16 (paikasta tiedotetaan lähempänä)

Viikolla 35: 26.8.-29.8. päivystykset lähtökohtaisesti Hervannan kampuksella Luupin normaaleilla toimiston aukioloajoilla. Mahdollisista muutoksista tiedotamme lähempänä.

  • Maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai klo 12-15, Festian järjestötila FA108

Viikon 36 alusta päivystykset ovat alustavasti Keskustassa, Pii-Klubilla, kunnes uusi Hervannan ainejärjestötila saadaan sisustettua pidempiaikaiseen päivystyskuntoon. Tarkemmat käytännöt ja aikataulut kuitenkin julkaistaan lähempänä. Todennäköisesti päivystyksiä tulee syksyn aikana olemaan sekä Hervannan uudessa järjestötilassa että Pii-Klubilla.

Yhteistyössä