News banner
News author avatar
Eetu Loimuneva | Kopo- ja sopovastaava5.10.2024 klo 14.46

Tapaaminen tutkinto-ohjelmien kampusten välisen siirron käsittelyyn liittyen

Sisältö päivitetty: 5.10.2024 klo 15.01

Luupin hallitus on lähettänyt yliopistolle kannanoton tutkinto-ohjelmien kampusten välisen siirron käsittelystä. Kannanotossa tuotiin esille tutkinto-ohjelmien muuton päätöksenteossa, tiedotuksessa ja toteutuksessa ilmenneitä epäkohtia sekä ilmaistiin huoli ja pettymys niiden vaikutuksista opiskelijoihin sekä ainejärjestöön.

Tiedekunnan johto kutsui meidät keskustelemaan aiheesta ja pohtimaan kuinka asia olisi voitu hoitaa paremmin ja miten toimintaa pitää muuttaa tulevaisuudessa.

Tapaamisessa paikalla oli ITC-tiedekunnan johtoa ja Luupin toimijoita ja jäsenistöä.

Tapaamisessa kävimme läpi kannanotossa esille tuotuja epäkohtia ja keskustelimme jatkotoimenpiteistä.

Luupin oli tarkoitus saada jo orientaatioviikolle järjestötila Hervannan kampukselta mutta erinäisistä syistä tilan saamisessa on kestänyt odotettua kauemmin. Tiedekuntamme dekaani tarjoutui selvittämään asiaa jotta saisimme tilan mahdollisimman pian.

Hervannan opiskelijaravintoloiden kapasiteetti on jo ennestään puutteellinen ja tilanne pahenee Luupin muuton myötä. Ongelma on tiedostettu ja dekaanimme aloittaa selvittämään mitä asialle voidaan tehdä.

Tiedotuksen sekä tiedekunnan ja Luupin välisen tiedonkulun osalta päädyimme sopimaan uusista toimintatavoista joilla voimme välttää vastaavia ongelmia.

Kokonaisuudessaan tapaaminen meni hyvin ja ongelmia saatin ratkottua hyvässä hengessä. Tarkempia kysymyksiä tapaamisesta voi lähettää osoitteeseen kopo@luuppi.fi

Yhteistyössä