Tuutorisitsit

Torstai 11. heinäk. - 18.00-22.00

Pii-Klubi (Yliopistonkatu 58b, 33100 Tampere)

Kesä on vihdoinkin saapunut!!!!! Vai onko…? Nyt on aika uhrata maksa-arvomme luontoäidille, jotta hyvät säät jatkuvat. Tule juhlimaan Suomen odottamatonta kesäsäätä Takatalvisitseille!

Sitsien hinta on 5€, hinta sisältää ruoat, yhden miedon, shotin ja haalarimerkin!

Sitsien tarkoituksena on olla virkistäytymistä tuutoreille ja hatokummeille mutta myös oiva mahdollisuus oppia sitsikulttuuria pienemmillä sitseillä ennen fuksien saapumista.

Voit toivoa vain yhtä henkilöä istumapaikkatoiveessasi. Toiveiden pitää olla molemminpuolisia, joten varmista, että toiveesi pyytää sinua myös.

Huom. Sitsit ovat vain vuoden 2024 tuutoreille ja hatokummeille. Jos olet tuutori tai hatokummi, etkä voi ilmoittautua tapahtumaan laita viestiä tapahtuman pääjärjestäjälle.


Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät täältä. Häirintätilanteessa ota yhteyttä tapahtuman pääjärjestäjään tai Luupin yhdenvertaisuusvastaavaan.


Jos tulee kysyttävää, ota yhteyttä:

Freja Tuurala (@frejaadele)

tutor@luuppi.fi

Ilmoittaudu

Mikäli tapahtumassa on ilmoittautuminen, se tapahtuu vanhan verkkosivun kautta. Painaessasi 'Ilmoittaudu' -nappia, sinut ohjataan vanhalle sivulle.

Yhteistyössä