Metsäretki

Lauantai 11. toukok. - 13.00-13.00

Jaulintie 790, 39450 Sisättö

HUOM! Tämä versio tapahtumasta on niille, jotka eivät toimi kuskeina. Jos omistat auton ja haluat auttaa tapahtuman järjestämisessä katso tapahtuma täältä.

Olettaen että saamme tarpeeksi kuskeja tapahtumaan on mahdollista osallistua jopa 18 henkeä kuskien lisäksi.
Luupin perinteinen metsäretki tulee taas!

Tänä keväänä matkaamme Ikaaliselle Kortesalon vuokratuvalle.

Lähtö tapahtuu Atalpan parkkipaikalta lauantaina 11.5. noin 13:00 ja paluu sunnuntaina 12.5. noin 13:00. Saavuthan ajoissa paikalle.


Kun saavumme paikan päälle teemme kävelylenkin Seitsemisen upeaan luontoon ja illan käytämme saunassa, lautapelaillen tai rennosti hengaillen. Luuppi sponsoroi iltamakkaroita.


Tuvassa ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä, mutta vettä saa kaivosta(ei täytä täysin talousveden vaatimuksia lisää tietoa kortesalon vuokratuvan sivuilta).

Tupa on puulämmitteinen ja nukuminen tapahtuu kerrossängyissä, mutta myös ulkona saa nukkua. Kerrossängyissä on patja, tyyny ja peite, mutta mukaan tarvitset pussilakana setin tai tyynyliina + makuupussi.


Lähin uintimahdollisuus on Kirkaslammella 2,5 km:n päässä. Siellä on laituri ja raput. Virallista uimarantaa ei kuitenkaan ole.


Tuvassa on puuhella ja kaasulevy, sauna löytyy myös.


Tuvassa ei ole jääkaappia, mutta ulkona ja ulommissa huoneissa on toivottavasti viileää. Voi olla fiksua varata ruokaa joka selviää ilman kylmäsäilytystä(luuppi tuoo silti makkaraa).


Jokainen retkeilijä huolehtii omasta syömisestään, joten otathan omat ruokatarpeesi mukaan. Muistathan ettei retken tarkoitus ole alkoholin juominen, mutta saunaoluen saa ottaa mukaan. Jos haluat ryypätä, tämä reissu ei ole sinua varten.


Mitä mukaan?

• Yöpymistarvikkeet (makuupussi + tyynyliina tai lakanat, myös ulkona nukkuminen on sallittua)
• Virtapankki tai muu vastaava jos et usko selviäväsi vuorokautta ilman sähköä.
• Ruokaa
• Mahdolliset lääkkeet
• Säänkestävät ja maastossa liikkumiseen sopivat vaatteet & kengät
• Taskulamppu, jos satumme liikkumaan pimeällä, lisäksi tuvassa ei ole sähkövaloja.
• Sauna ja uima varustus
• Lautapelejä
• Jotain hauskaa, josta on iloa retkellä?

Lisätietoa vuokratuvasta 

Ilmoittaudu

Mikäli tapahtumassa on ilmoittautuminen, se tapahtuu vanhan verkkosivun kautta. Painaessasi 'Ilmoittaudu' -nappia, sinut ohjataan vanhalle sivulle.

Yhteistyössä