Prinsessasitsit

Keskiviikko 8. toukok. - 18.00-22.00

Pii-Klubi (Yliopistonkatu 58b, 33100 Tampere)

Nyt sinulla on mahdollisuus heittäytyä lapsuuden nostalgiaan, sillä Luupin järjestämät prinsessasitsit ovat täällä! Nappaa kaverisi mukaan juhlimaan, sillä kyseessä on tosiaan myös kaverisitsit!

Sitsien ohjelmakuvaan kuuluu teeman mukainen pukukisa, jonka voittajat palkitaan! Sitsien teemassa on tulkinnanvaraa, joten voit itse päättää, että otatko inspiraatiosi Disneyn prinsessoista, Barbie-leffoista vaiko jostain muusta. Jos liiallinen panostaminen pukeutumiseen ei kuitenkaan kiinnosta, niin ei hätää, sillä haalarikansa on aivan yhtä tervetullutta!

ILMOITTAUTUMISESTA:

Ilmoittaudu ensin itse tapahtumaan, jonka jälkeen voit ilmoittaa kaverin ilmoittautumalla itse uudestaan. Kun täytät kaverisi ilmoittautumisen tietoja, lisääthän tietojen alkuun kaverisi nimen seuraavasti:

(Etunimi Sukunimi) 1. Alkoholilliset/holittomat, 2. erityisruokavaliot 3. istumapaikkatoive

MUISTATHAN MAKSAA MOLEMMAT TILAUKSET OMISTA TILAUKSISTASI!
Yhden sitsilipun hinta on 15€, ja se sisältää kolme mietoa juomaa, kaksi shottia, ruoat sekä haalarimerkin.


Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät täältä.

 

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään:

Iida Jokela

tapahtuma@luuppi.fi

Ilmoittaudu

Mikäli tapahtumassa on ilmoittautuminen, se tapahtuu vanhan verkkosivun kautta. Painaessasi 'Ilmoittaudu' -nappia, sinut ohjataan vanhalle sivulle.

Yhteistyössä